PENTRU SOCIETATILE COMERCIALE

Casa noastră de Avocatură cu sediul in Bucuresti, cu ajutorul colaboratorilor: avocați, mediatori, executori judecătoresti, lichidatori, notari si contabili, vă oferă:
Consultații juridice, studiul dosarelor/spețelor, elaborarea opiniilor juridice vis-a-vis de spețele clienților persoane fizice sau juridice, reprezentarea si asistarea acestora la medieri/ concilieri/ negocieri, reprezentarea in fata instanțelor, a autorițăților statului, in fața altor persoane fizice și juridice, formulări/ redactări acțiuni, cereri/ plângeri/ somații/ notificări/ acte/ contracte civile si comerciale in limba română sau engleza.
OFERIM 5 TIPURI DE ABONAMENTE, CLIENȚILOR PERSOANE JURIDICE!!! PREȚURILE ABONAMENTELOR SUNT FLEXIBILE, SE STABILESC IN FUNCȚIE DE NECESITĂȚILE CLIENTULUI SI DE VOLUMUL DE MUNCA NECESAR. ESTE POSIBILĂ SI PLATA PER CONSULTAȚIE/STUDIU DOSAR/ LITIGIU - LA FIRMELE CU ACTIVITATE RESTRÂNSĂ.
NOTA: Este mai profitabil pentru o firmă să colaboreze cu un avocat, in cadrul unui abonament juridic decât să aibă un angajat jurist deoarece taxele, asigurarile platite statului pentru un angajat, sunt aproape dublul salariului cu care il remunerați. La avocat, aveți de plată NUMAI prețul abonamentului, care la cabinetul nostru pornește de la 200 euro/luna-pt firmele nou inființate si pentru cele cu activitate restransa, fără a fi nevoie să achitați nimic in plus. Prețul ABONAMENTULUI este facturabil si deductibil in contabilitate.


OFERTA la onorariul de infiintare a PFA, SRL, SA!!!

Onorariul pentru infiintare incepe de la 200 EURO!

Ne ocupam de:

-studiul actelor ce ni le puneti la dispozitie, 
-conceperea si redactarea TUTUROR actelor de care va fi nevoie pentru inregistrarea firmei, redactarea inclusiv a acordului vecinilor, a contractelor de comodat/inchiriere pentru sediul societatii, a actului constitutiv, 
-semnarea/autentificarea/data certa a tuturor documentelor,
-depunerea la Registrul Comertului a tuturor actelor, 
-prezentarea avocatului la Registrul Comertului de fiecare data cand va fi nevoie pe parcursul procedurii de inregistrare a firmei,
-ridicarea documentelor de la Registrul Comertului - a certificatului de inmatriculare a societatii.

Va amintim, ca TOATE societatile comerciale & pfa care se infiinteaza prin noi, beneficiaza pe TOATA DURATA EXISTENTEI LOR lor de:

1. 1 sfat juridic telefonic/mail-gratuit/lunar,
2.1 consultatie juridica gratuita/pe an - care se acorda la sediul cabinetului (consultanta din diferite materii de drept: comercial, civil, penal al afacerilor, taxe si fiscalitate, dreptul muncii),
3. daca sunteti interesati - beneficiati si de SERVICII DE CONTABILITATE la preturi ultra-rezonabile, oferite de expertii contabili-colaboratori,
4. cand veti avea volum mare de activitate comerciala si o sa necesitati si asistenta juridica permanenta, va oferim reduceri la pachetele de abonamente la servicii juridice cu plata lunara.


TELEFON: 0723537992
mail: office@avocat-mc.ro sau av.mcimpean@gmail.com
site: www.avocat-mc.ro